RGS NL

Publicaties

De stichting RGS biedt diverse publicaties, video's, modelcontracten en opleidingen aan met als doel het bevorderen van de kwaliteit en duurzaamheid van vastgoedonderhoud en het daarbij toepassen van resultaatgericht samenwerken. Alle publicaties van St. RGS zijn gratis te downloaden. Ook kunt u publicaties als drukwerk bestellen, tegen kostprijs.

 

Kwaliteit in Balans Normenboek 2016

Auteur(s)RGS NL

Functioneel specificeren vereist dat kwaliteit meetbaar en bespreekbaar is en zoveel mogelijk gestandaardiseerd wordt uitgewisseld. In de markt zijn diverse toepassingen voorhanden. Probleem daarbij is dat niet één toepassing integraal voor zowel onderhoud als voorzieningsniveau geschikt is. Dit was aanleiding om zelf een methode te ontwikkelen: Kwaliteit in Balans. De methode ondersteunt de vraagspecificatie, het formuleren van kwaliteitsuitgangspunten, de vertaalslag naar prestatie-eisen, de projectopname en de keuze voor het best passende scenario.

In de publicatie Kwaliteit in Balans normenboek 2016 zijn alle ontwikkelde prestatie-indicatoren, normen, meetinstructies en een beeldenboek opgenomen. In totaal zo’n 220.

Gedrukte versie€ 50,00Excl. BTW
Online versieGratis Downloaden