RGS NL

Publicaties

De stichting RGS biedt diverse publicaties, video's, modelcontracten en opleidingen aan met als doel het bevorderen van de kwaliteit en duurzaamheid van vastgoedonderhoud en het daarbij toepassen van resultaatgericht samenwerken. Alle publicaties van St. RGS zijn gratis te downloaden. Ook kunt u publicaties als drukwerk bestellen, tegen kostprijs.

 

Beginnen met RGS

De handreiking Beginnen met RGS is voor iedereen die geïnteresseerd is in RGS. In de eerste plaats voor medewerkers en leidinggevenden bij beginnende uitvoerende organisaties, maar zeker óók voor nieuwe medewerkers bij organisaties die al langer volgens RGS werken. Je vindt in dit boekje een korte uitleg over de theorie en voorbeelden uit de praktijk. Diverse ervaringsdeskundigen - opdrachtgevers en opdrachtnemers - delen hun tips en ervaringen. Zo krijg je een goed beeld van wat RGS inhoudt en waar je rekening mee moet houden.

Wil je meer weten over het proces en hoe RGS bijdraagt aan assetmanagement en de vastgoedfunctie van opdrachtgevers? Lees dan verder in de publicatie Leidraad Resultaatgericht Samenwerken.

Gedrukte versie€ 12,50Excl. BTW
Online versieGratis Downloaden