RGS NL

Publicaties

De stichting RGS biedt diverse publicaties, video's, modelcontracten en opleidingen aan met als doel het bevorderen van de kwaliteit en duurzaamheid van vastgoedonderhoud en het daarbij toepassen van resultaatgericht samenwerken. Alle publicaties van St. RGS zijn gratis te downloaden. Ook kunt u publicaties als drukwerk bestellen, tegen kostprijs.

 

Een stabiele werkstroom dankzij Resultaatgericht Samenwerken

Aantal pagina's8
Jaar van uitgave2023

Een stabiele werkstroom dankzij Resultaatgericht Samenwerken

De toekomstige maatschappelijke vastgoedopgave is omvangrijk. De totale investering in nieuwbouw van woningen en utiliteitsbouw bedroeg in Nederland in 2022 circa 30,6 miljard euro. De totale onderhouds- en verbeterproductie in de woning- en utiliteitsbouw bedroeg in 2022 circa 34,6 miljard euro [EIB, 2023]. Duurzaam samenwerken, zoals bij RGS, is volgens ons de beste route om kansen te benutten en deze enorme vastgoedopgave in goede banen te leiden. 

Bij RGS werken alle ketenpartners samen aan slimme en optimale bouw- en onderhoudsplannen, passend bij de vraagspecificatie en het budget van een opdrachtgever. Randvoorwaarde is een combinatie van investeren in technische, proces- en sociale innovatie en waarborgen van continuïteit. Daarmee ontstaat een keten van experts die elkaar uitdaagt en samen innoveert.

Deze brochure helpt jou als bouwer, installateur, dakaannemer of onderhoudspartner om meer te weten te komen over RGS en de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Gedrukte versie€ 12,50Excl. BTW
Online versieGratis Downloaden