RGS NL

Publicaties

De stichting RGS biedt diverse publicaties, video's, modelcontracten en opleidingen aan met als doel het bevorderen van de kwaliteit en duurzaamheid van vastgoedonderhoud en het daarbij toepassen van resultaatgericht samenwerken. Alle publicaties van St. RGS zijn gratis te downloaden. Ook kunt u publicaties als drukwerk bestellen, tegen kostprijs.

 

RGS voor opdrachtgevers efficiƫnter en effectiever

Auteur(s)Gerrie van der Breggen (Aedes), Erik van Assen (Aedes), Lisanne Hendriks (Woonwaard), Maurice Stoffers-Merz (Woonwaard), Patrick Roelofs (Talis), Paulien Rovers (HW Wonen), Egbert Kunst (Cazas Wonen), Ron Sierink (Woonin), Vanessa de Bruin (Vivare)
Aantal pagina's12
Jaar van uitgave2023

Wat kan RGS voor opdrachtgevers betekenen?

Efficiënte bedrijfsprocessen, grip op directe én indirecte kosten en klanttevredenheid en continue verbeteringen. Dat zijn enkele van de talloze voordelen die Resultaatgericht Samenwerken (RGS) jouw organisatie biedt. Daarom kiezen steeds meer woningcorporaties en andere vastgoedbeheerders voor RGS: dé standaard bij onderhouden, renoveren en verbeteren van bestaand vastgoed.

Bij RGS werken alle ketenpartners samen aan de beste investeringen in vastgoed en de slimste onderhoudsaanpak. Hiermee is inmiddels al zo’n 30 jaar ervaring opgedaan. Het begon in het schilderwerk en installatieonderhoud, maar de afgelopen jaren zorgt RGS ook voor doorbraken bij alle vormen van onderhoud, renovatie, verduurzaming en nieuwbouw. Van de complete buitenschil tot en met installaties, badkamers en keukens. Deze brochure helpt jou als opdrachtgever op weg om meer te weten te komen over RGS en de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Gedrukte versie€ 12,50Excl. BTW
Online versieGratis Downloaden