Handreiking Beginnen met RGS nu beschikbaar

In de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers is nog een wereld te winnen. Daarom kiezen bouwbedrijven en vastgoedbeheerders steeds vaker voor Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Een bewezen kostenbesparende en resultaatgerichte manier van werken. Ook beginnen met RGS? Bekijk dan het webinar terug of laat je inspireren door de nieuwe handreiking Beginnen met RGS.

Tijdens het webinar heeft Remy van der Vlies, senior adviseur Vastgoedbeheer bij Woonbedrijf, kort iets verteld over de theorie van RGS. In de handreiking Beginnen met RGS kun je die informatie rustig nalezen. Ook staan er praktijkvoorbeelden in en tips van opdrachtgevers en opdrachtnemers die al met RGS werken. De handreiking is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in RGS.

Ook directeur Vastgoed Bart Kivits van Mooiland en directeur Bryan Endevoets van Orly & Endevoets kwamen aan het woord. Voor Endevoets is de grootste meerwaarde van RGS dat medewerkers de ruimte krijgen om hun vakmanschap in te brengen. Kivits is ervan overtuigd dat je als woningcorporatie alleen samen met je opdrachtnemers doelen als een hoge productie en een hoge bewonerstevredenheid bereikt.   

Wat is RGS?

Bij Resultaatgericht Samenwerken werken alle partners samen aan de beste investeringen in vastgoed en de slimste onderhoudsaanpak. Centraal hierbij staan: efficiënte bedrijfsprocessen en continu verbeteren, grip op directe én indirecte kosten, het proces en klanttevredenheid. Dit zijn slechts enkele van de talloze voordelen die Resultaatgericht Samenwerken (RGS) jouw organisatie biedt ten opzichte van traditioneel werken.

Download handreiking en bekijk webinar

Terug naar overzicht